Peter at Leaf

 

9 nov – LEAF DEMODAG met fotograaf Peter Kemp
Op woensdag 9 november a.s. organiseert Eyes On Media in samenwerking met Leaf een zeer inspirerende DEMODAG.

Voor deze dag hebben wij speciaal uitgenodigd de fotograaf PETER KEMP.

Peter Kemp is een freelance fotograaf uit Delft (www.peterkemp.nl). Met zijn fotowerk maakt hij voornamelijk verhalende foto’s. Vroeger tekende hij veel, maar met de introductie van de digitale fotografie was de overstap snel gemaakt.
Omdat hij in 1960 is geboren spelen een vintage sfeer en modellen een belangrijke rol in zijn foto’s. Daarnaast zijn teamwork en een zorgvuldige voorbereiding van groot belang in het werk van Kemp.
In zijn foto’s werkt hij veel aan details . Al deze details zijn bedacht lang voordat de camera klikt. Het doel is om kijkers in zijn foto “te vangen” en hopelijk creëren zij hieruit hun eigen verhaal. Kemp is met zijn werk dit jaar genomineerd voor de Hasselblad Master Award 2011.

Op deze informele dag laat Peter in 2 sessies aan de hand van een model zien hoe hij tot een inspirerende opname komt en kunt u de fantastische kwaliteit van Leaf ook zelf testen. Peter fotografeert al enige jaren tot grote tevredenheid met Leaf vanwege de nauwkeurige kleurweergave en het filmische karakter van de opname.

Op deze dag kunt u ook zelf kennismaken met het complete Leaf assortiment, waaronder de nieuwe Leaf Aptus-II 12, een 80 MP achterwand! Daarnaast staan objectieven van 28mm tot 150mm tot uw beschikking.

Experts van Leaf zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Tevens kunnen wij op deze dag de firmware van uw Aptus-II back upgraden zodat u gebruik kunt maken van de NIEUWE Graphic User Interface.

Wanneer : Woensdag 9 november
Tijd : 2 sessies 10.30-13.00 en van 14.00-16.30
Waar : Eyes On Media Amsterdam

http://www.eyesonmedia.nl/9-nov-leaf-demodag-met-fotograaf-peter-kemp.html

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s